oni postižu ronaldo dres za djecu rezultate putem kratkih rezova

Svjetski poznati fotograf Oliviero Toscani optužio je Juventus da ima “mentalitet mafijaškog stila” i suci “klanjaju” se klubu.

Toscani je od 1982. do 2000. slavno stvorio niz kontroverznih reklamnih kampanja za Benetton i ostaje aktivan u modnoj industriji.

On je također predan Inter i podupirao je danas dječji dres modrić šokantne komentare na Radio 24 emisiji La Zanzara.

“Da sam Juventusov igrač, bilo bi me sram i sigurno ne bih sretan što sam pobijedio”, rekao je Toscani.

– Zapravo, u prošlosti su veliki prvaci napustili ovaj klub iz tog razloga. I ja ih sažaljevam: moraju im pomoći da pobijede, baš kao i kod Fiata.

– To je uobičajena talijanska priča. Juventus nije toliko uspješan u Europi, koliko je čudno… Žele pobijediti bez obzira na to, bez da se bave sportom. Na kraju dana to je pljačka, oni vas ne žele izazvati na jednakom terenu.

“To je po mom mišljenju mentalitet u stilu mafije, oni postižu ronaldo dres za djecu rezultate putem kratkih rezova. Ionako žele pobijediti. Kradu. Takva je situacija, samo pogledajte posljednju utakmicu s Interom.

“Oni su poznati po tome, svi znaju. Ako igrate protiv Juvea, počinjete 2-0.

Toscanijevi najšokantniji komentari bili su rezervirani za suce u Italiji.

– Znate kada se u gradovima na jugu jednom godišnje održava povorka ulicama i nose kip Bogorodice? Stižu do kuće lokalnog šefa mafije i čine Madonnu svojim domom. Suci rade isto s Juveom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *