izuzetno entuzijastična da dybala dres dođem u Španjolsku na ovu novu avanturu

Vincenzo Montella priznaje da nije očekivao posao u Sevilli tako brzo nakon njegovog otkaza u Milanu, ali “uvijek je želio iskustvo u inozemstvu”.

Taktika će biti imenovana nakon što razriješi ugovornu situaciju s Milanom, koji bi trebao biti u naredna 24 sata, jer je dobio otkaz 27. studenog.

“Sretan sam i iznenađen, jer ga nisam očekivao”, kazao je L’Aeroplanino Sky Skyu Italia.

“Ta se mogućnost iznenada pojavila i ja sam izuzetno entuzijastična da dybala dres dođem u Španjolsku na ovu novu avanturu, u veliki klub s predivnim navijačima.”

Montella je večeras stigla u Sevillu, gdje su ga u zračnoj luci dočekali zajedno sa svojim novim pomoćnikom ravnatelja – i bivšim veznjakom Sevilla – Enzo Marescom.

“Mogao sam igrati protiv Seville u polufinalu Europa lige kao trener Fiorentine i iskreno sam se borio da se čujem od strane, jer su navijači bili tako glasni.”

Oduvijek sam želio tako iskusiti, pogotovo kad sam započeo sezonu, ali moji planovi, moje težnje i snovi su bili projicirani prema Odlazak u inozemstvo. ”

Sevilla je smijenila trenera Eduarda Berizzoa samo nekoliko dječji dres juventus dana prije Božića, tjedan dana nakon što se vratio s odmora za liječenje raka.

Ostale mogućnosti za klupu uključivale su Walter Mazzarri, pa zašto su Španjolci izabrali Montellu?

“Morat ćete pitati klub, ali u Španjolskoj igraju prvenstveno kako bi zabavili i dobili rezultat. Proučavao sam povijest Sevilje i zahtijeva veliku strast, tako da je to pravi izazov.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *